• rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak  på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
    Photo: Akershusbasen
  • rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak  på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
    Photo: Akershusbasen
  • rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak  på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
    Photo: Akershusbasen
  • rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak  på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
    Photo: Akershusbasen
  • rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak  på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
    Photo: Akershusbasen
  • rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak  på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
    Photo: Akershusbasen

Rosettbakkelsjern

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to