1 6
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy. Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann. Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp. Formen har stjerne med 8 blad. Photo: Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy. Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann. Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp. Formen har stjerne med 8 blad. Photo: Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy. Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann. Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp. Formen har stjerne med 8 blad. Photo: Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy. Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann. Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp. Formen har stjerne med 8 blad. Photo: Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy. Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann. Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp. Formen har stjerne med 8 blad. Photo: Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy. Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann. Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp. Formen har stjerne med 8 blad. Photo: Museene i Akershus
  • Accept license and download photo