rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
Photo:
Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
Photo:
Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
Photo:
Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
Photo:
Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
Photo:
Museene i Akershus
rosettbakkels er lette, tynne kaker stekt i smult. Dryss på litt melis og server til kaffe eller som dessert med krem og syltetøy.
Rundbakkelsrøre: egg, sukker, mel, vann.
Dreid trehåndtak på langt skaft m/ metallring i enden, slik at jernet kan henges opp.
Formen har stjerne med 8 blad.
Photo:
Museene i Akershus