• Ovalformet vase i underfangsglass, og liten sirkelrund åpning. Det innerste sjiktet er i melkehvitt opakt glass, mens det ytre er i klart glass. Vasens øvre del er dekorert med glassfibertråd og jernfilspon som danner et asymmetrisk mønster av rødfiolette pletter og organiske sorte striper. Dette skaper assosiasjoner til kirsebærtrær, derav vasens navn. Puntemerke under vasens bunn.
    Photo: Beer, Freia / Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum (Opphavsrett)
  • Ovalformet vase i underfangsglass, og liten sirkelrund åpning. Det innerste sjiktet er i melkehvitt opakt glass, mens det ytre er i klart glass. Vasens øvre del er dekorert med glassfibertråd og jernfilspon som danner et asymmetrisk mønster av rødfiolette pletter og organiske sorte striper. Dette skaper assosiasjoner til kirsebærtrær, derav vasens navn. Puntemerke under vasens bunn.
    Photo: Beer, Freia / Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum (Opphavsrett)
  • Ovalformet vase i underfangsglass, og liten sirkelrund åpning. Det innerste sjiktet er i melkehvitt opakt glass, mens det ytre er i klart glass. Vasens øvre del er dekorert med glassfibertråd og jernfilspon som danner et asymmetrisk mønster av rødfiolette pletter og organiske sorte striper. Dette skaper assosiasjoner til kirsebærtrær, derav vasens navn. Puntemerke under vasens bunn.
    Photo: Beer, Freia / Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum (Opphavsrett)
  • Ovalformet vase i underfangsglass, og liten sirkelrund åpning. Det innerste sjiktet er i melkehvitt opakt glass, mens det ytre er i klart glass. Vasens øvre del er dekorert med glassfibertråd og jernfilspon som danner et asymmetrisk mønster av rødfiolette pletter og organiske sorte striper. Dette skaper assosiasjoner til kirsebærtrær, derav vasens navn. Puntemerke under vasens bunn.
    Photo: Beer, Freia / Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum (Opphavsrett)

Kirsebærhaven [Glassvase]

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

You have unsaved changes.

Are you sure you want to leave this page?

Share to