• Formen er hjerteformet. Skaftet har en 90 graders vinkel og er bøyd i 280 grader i enden for å danne et håndtak.
Skaftet er gjenget slik at en lett kan skifte til former med ulik fasong.
Krustader er lette tynne former stekt i smult. Serveres varme med f.eks. en stuing. 
Krustader lages avmel, vann, egg, margarin, sukker og salt.
    Photo: Museene i Akershus
  • Formen er hjerteformet. Skaftet har en 90 graders vinkel og er bøyd i 280 grader i enden for å danne et håndtak.
Skaftet er gjenget slik at en lett kan skifte til former med ulik fasong.
Krustader er lette tynne former stekt i smult. Serveres varme med f.eks. en stuing. 
Krustader lages avmel, vann, egg, margarin, sukker og salt.
    Photo: Museene i Akershus

Krustadejern

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to