Includes 3 objects
History
-
- Eit saccarometer er et hydrometer som er kalibrert for å bestemme sukkerkonsentrasjonen i væsker. Det blir i hovedsak brukt til ølbrygging og vin for måle sukkermengden før gjæringen starter. Kom til museet sammen med arkivmaterialet i 2006.
Bruk: 1890 - 1950
Ringnes Bryggeri ASProduksjon: 1890 - 1950
Classification
-
- Øl (Outline - Drikker)OU 272.51
- Drikkevareindustri (Outline)OU 274
- Ølbryggeri (Outline - Drikkevareindustri)OU 274.3
License information
- License Contact owner for more information
Metadata
- IdentifierNTM 26890
- Part of collectionNTM
- Owner of collectionNorsk Teknisk Museum
- InstitutionNorsk Teknisk Museum
- Date publishedNovember 29, 2014
- Date updatedDecember 21, 2022
- DIMU-CODE021025590707
- UUIDb660538d-26f5-4902-83f4-f75b7d5e504c
- Tags
Add a comment or suggest edits
To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».