Landskapsbilde med Digermulen ytterst i Langfjorden i Gamvik kommune. I forgrunnen sees noen med anleggsmaskiner i sjøkanten, et par fiskeskøyter er på vei ut fjorden. Bildet er m...

3 comments

  • De skal nok ikke til fjells.

    Dette fjellet kjente jeg igjen. Det er Digermulen ytterst i Langfjorden i Gamvik kommune, og jeg tipper at det er på begynnelsen av 1950-årene et hus bygd etter frigjøringen ble revet i Andersluft utenfor Langfjordnes og transportert til Sandholmen i Hopsfjorden. Jeg trådte mine barnesko i området.

  • Glemte "de såkalte to tankene i hodet samtidig" det kan jo og være da de skulle bygge og bygningsmaterialene skal i land.

  • Dette er feil tekst til bildet. Bildet er fra havna i Honningsvåg rett etter krigen. Til venstre holder dem på med å bygge kaianlegg. Her ser dere et bilde av samme fjellet og havna i Honningsvåg:

    https://digitaltmuseum.no/021015889859/hurtigruteskipet-ds-lofoten-til-kai-i-honningsvag-under-en-storm-i-mars/media?slide=0

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to