• Lufthavn/Flyplass. Røst. Et fly, LN-FKA, DHC-6 Twin Otter fra Widerøe står parkert ved Ekspedisjonen/Flytårnet. I bakgrunnen fjell på Værøy.
    Photo: Norsk Luftfartsmuseum
    (Copyright)
    Photo: Norsk Luftfartsmuseum
    (Copyright)

1 comment

• LN-FKA.
    Leaaset til Widerøe's Flyveselskap AS i siste halvdel av 80-tallet, fra miljøselskapet Norsk Forurenningskontroll AS, hvori det blant annet tjenestegjorde på Svalbard i forbindelse med seismikkmålinger og understøttelse av vitenskapelige ekspedisjoner.
    Flyet ble innkjøpt til Norge fra England og i skiftet mellom 80 og 90-tallet igjen solgt til utlandet. Flyet er fortsatt i drift.