• Bergh, Lisbeth (1861 - 1927)
    (Navngivelse-Del på samme vilkår (CC BY-SA))

Bergh, Lisbeth (1861 - 1927)

11 objects

Utklipningsarbeid

Plansje

Skoleplansje med trykk av tegning på papir limt på stiv papp bakplate. Hull med snor for oppheng på midten

Plansje

Skoleplansje med flerfarget trykk av tegning, limt på stiv bakgrunnspapp. Lerretsbånd limt rundt kantene. Opphengskrok med beslag festet øverst på midten.

Plansje

Skoleplansje, trykk på papir av tegning, limt på stiv papp bakplate. Oppheng i øvre kant midt på. Plansjen er kantet med grått lerretsbånd.

Plansje

Skoleplansje med trykk av flerfarget tegning, limt på stiv papp bakside. Lerretsbånd festet rundt kanten av plansjen. metallring for opheng øverst på midten.

Plansje

Skoleplansje med flerfarget trykk av tegning, limt på stiv bakgrunnspapp. Lerretsbånd limt rundt kanten. Spor etter montert oppheng i toppen.

Plansje

Plansje

Skoleplansje med flerfarget trykt tegning på papir, limt stiv bakgrunnspapp. Lerretsbånd limt rundt kanten. Opphengsring i metall øverst på midten.

Plansje

Skoleplansje med trykk av tegning på papir limt på stiv papp bakplate. Metallring for oppheng festet i øvre kant på midten. Lerretsbånd rundt kanten

Plansje

Skoleplansje med trykk av flerfarget tegning, limt på stiv bakgrunnspapp. Lerretsbånd limt rundt kantene. Plansjen har hatt oppheng på midten øverst.

Elisabeth Mathea (Lisbeth) Bergh.

Share to