Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet
Kakefat formet som blomst.
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
Photo:
Haugalandmuseet