• Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet
  • Kakefat formet som blomst. 
Rund tykk serveringsfat med ujevn kant, og bølget dekorativ struktur: To konsentriske bølgede ringer, konkave på innsiden og konvekse på utsiden.
Sprukket og surret med hamp. Fatet er brutt i to stykker, tidligere perforert for metallstifter (4 som mangler) og fastet nå med bomullstau gjennom hullene.
    Photo: Haugalandmuseet

Keramikkfat

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to