• Vefsn, Mosjøen. Skoleklasse på folkehøgskolen i Mosjøen, nå Toppen folkehøgskole.
Bak til høyre er Dagny Kibsgaard g. Leknes. De andre er ukjente. De fleste på bildet er kledd i bunader, enten Hallingbunad (type Hulda Garborg) eller Nasjonalen (en type Hardangerbunad).
Tekst bak på bildet: "Alle gjentone som var hjå Petter Benum i rekning."
    Photo: Ukjent / Helgeland Museum
Tekst bak på bildet: "Alle gjentone som var hjå Petter Benum i rekning."
    Photo: Ukjent / Helgeland Museum

Vefsn, Mosjøen. Skoleklasse på folkehøgskolen i Mosjøen, nå Toppen folkehøgskole. Bak til høyre er Dagny Kibsgaard g. Leknes. De andre er ukjente. De fleste på bildet er kledd i bu...