• Bildet viser et tysk Focke Wulf Fw 200 med Stammkenzeichen CB+FA. Tilhørighet til denne fabrikkoden er i øyeblikket ukjent. Men den er sannsynligvis en tidlig kode, eller den tilhørte en spesiell avdeling uten de vanlige standard avdelingskodene. Flyet kan ha vært en del av den tidlige invasjonsflåten. (kilde; Jørn Nikolaysen)
    Photo: Forsvarets museer

Bildet viser et tysk Focke Wulf Fw 200 med Stammkenzeichen CB+FA. Tilhørighet til denne fabrikkoden er i øyeblikket ukjent. Men den er sannsynligvis en tidlig kode, eller den tilhø...

3 comments

  • Bildet viser et tysk Focke Wulf Fw 200 med Stammkenzeichen CB+FA. Tilhørighet til denne fabrikkoden er i øyeblikket ukjent. Men den er sannsynligvis en tidlig kode, eller den tilhørte en spesiell avdeling uten de vanlige standard avdelingskodene. Flyet kan ha vært en del av den tidlige invasjonsflåten.
  • Her foreligger det en rettelse fra 3 januar i år, men ingen endring har skjedd. Flyet er en Focke-Wulf FW 200 Condor.
  • For ordens skyld: Det ingen ting som heter Focker fly. Fokker var (er?) en nederlandsk fabrikk som senere bl.a. bygde Friendship rutefly. (Og dette skal være et forsvarsmuseum?)

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to