• Ørskogfjellet..Mange fra Ålesundområdet reiste dit når det var gode forhold for skitur. Bussene er sannsynligvis fra 1950-tallet og det er få personbiler å se. Folk var mer avhengig av buss den gangen. Den fremste bussen, grålakkert, tilhørte Vestnesruten, som hadde ruter Ålesund-Vestnes i korrespondanse med fergene til og fra Molde. De neste to bussene tilhørte Skodjeruta som hadde busser lakkert i blått og gult. Den første av disse to minner om T-1042, 1955-modell, som er bevart og eksisterer som veteranbuss..Nærmeste bil: Ford Consul 1956-ca. 61, fulgt av Volvo Duett.
    Photo: Birkeland / Romsdalsmuseet

Ørskogfjellet..Mange fra Ålesundområdet reiste dit når det var gode forhold for skitur. Bussene er sannsynligvis fra 1950-tallet og det er få personbiler å se. Folk var mer avhengi...

2 comments

  • Bildet minner om Ørskogfjellet. Mange fra Ålesundområdet reiste dit når det var gode forhold for skitur. Bussene er sannsynligvis fra 1950-tallet og det er få personbiler å se. Folk var mer avhengig av buss den gangen. Den fremste bussen, grålakkert, tilhørte Vestnesruten, som hadde ruter Ålesund-Vestnes i korrespondanse med fergene til og fra Molde. De neste to bussene tilhørte Skodjeruta som hadde busser lakkert i blått og gult. Den første av disse to minner om T-1042, 1955-modell, som er bevart og eksisterer som veteranbuss.

  • Nærmeste bil: Ford Consul 1956-ca. 61, fulgt av Volvo Duett.

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to