• Ørskogfjellet..Mange fra Ålesundområdet reiste dit når det var gode forhold for skitur. Bussene er sannsynligvis fra 1950-tallet og det er få personbiler å se. Folk var mer avhengig av buss den gangen. Den fremste bussen, grålakkert, tilhørte Vestnesruten, som hadde ruter Ålesund-Vestnes i korrespondanse med fergene til og fra Molde. De neste to bussene tilhørte Skodjeruta som hadde busser lakkert i blått og gult. Den første av disse to minner om T-1042, 1955-modell, som er bevart og eksisterer som veteranbuss.
    Photo: Birkeland / Romsdalsmuseet

Ørskogfjellet..Mange fra Ålesundområdet reiste dit når det var gode forhold for skitur. Bussene er sannsynligvis fra 1950-tallet og det er få personbiler å se. Folk var mer avhengi...

1 comment

• Bildet minner om Ørskogfjellet. Mange fra Ålesundområdet reiste dit når det var gode forhold for skitur. Bussene er sannsynligvis fra 1950-tallet og det er få personbiler å se. Folk var mer avhengig av buss den gangen. Den fremste bussen, grålakkert, tilhørte Vestnesruten, som hadde ruter Ålesund-Vestnes i korrespondanse med fergene til og fra Molde. De neste to bussene tilhørte Skodjeruta som hadde busser lakkert i blått og gult. Den første av disse to minner om T-1042, 1955-modell, som er bevart og eksisterer som veteranbuss.