• Bak fra venstre: Johan Reiersen, hunden Kjerle, Freddy Svendsen Jackobsen, Snefrid Formo, ukjent, Valborg Lundamo Moe, ukjent. Foran sittende til venstre: Roald Trøye, ukjent jenter, Øystein Aune, Ole Overgård Pettersen, ukjent, Allart Kristiansen, Anna Knutsen Johansen og  "gammel-Julie" på fiskeberget på Pettersholmen - (Halsan?)
    Photo: Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Norveg
    Photo: Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Norveg

Bak fra venstre: Johan Reiersen, hunden Kjerle, Freddy Svendsen Jackobsen, Snefrid Formo, ukjent, Valborg Lundamo Moe, ukjent. Foran sittende til venstre: Roald Trøye, ukjent jente...