• "N.549A9. Fjellsamer i Kautokeino" står det på glassnegativet. To samiske kvinner med sine barn er fotografert. Den ene sitter på en slede med et spebarn i komse. Barnet sover. Et litt større barn i pesk (reinsdyrpels) står foran i bildet. En samisk kvinne står oppreist. Begge er kledd i samisk kofte med sjal og lue. Kvinnen som står har en stor samekniv (storkniv) i beltet.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

"N.549A9. Fjellsamer i Kautokeino" står det på glassnegativet. To samiske kvinner med sine barn er fotografert. Den ene sitter på en slede med et spebarn i komse. Barnet sover. Et ...