• Elektrisitetsverket ved Indre Kai. Tårnet til Vår frelsers kirke til høyre i bakgrunnen. Sjøhus til venstre og trehus i bakgrunnen. Mindre båter ankret opp, samt den noe større "Torvastad". Flere personer på kaien.
    Photo: Ukjent / Haugalandmuseet

Elektrisitetsverket ved Indre Kai. Tårnet til Vår frelsers kirke til høyre i bakgrunnen. Sjøhus til venstre og trehus i bakgrunnen. Mindre båter ankret opp, samt den noe større "To...

1 comment

• Haugesund kraftlag produserte strøm mellom år 1909 og år 1920. Man ser også de gamle stolpene bak stasjonen. Disse ble fjernet omkring år 1920 - 1922 da kablene ble lagt i bakken. Så dette bilde er nok fra omkring år 1909 år 1920.

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».