• Fra klatreveggen som var montert på frilandsområdet på Norsk Skogmuseum i forbindelse med Den nordiske jakt- og fiskedager 2014.  Dette er en stilisert bergvegg der det er montert en del fargete knaster til å gripe i og plassere føttene på.  Da dette fotografiet ble tatt var ei ung jente på veg oppover i veggen, og hun strevde med å forsere en betydelig utfordring, nemlig et lite overheng.  Klatreren var sikret ved hjelp av et tau, som var forankret i en sele jenta hadde på seg og i ei talje øverst på veggen.  Dette var ett av mange tilbud til barn under jakt- og fiskedagene i 2014.  Klatreveggen var en del av det aktivitetsprogrammet Villmarksbutikken fra Jessheim hadde på sin stand under arrangementet.
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Fra klatreveggen som var montert på frilandsområdet på Norsk Skogmuseum i forbindelse med Den nordiske jakt- og fiskedager 2014. Dette er en stilisert bergvegg der det er montert ...

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to