• Fra "butikken" til Trygve Martinsen på Furubakken på Tangen. Handelsmannen sjøl t. h og Odd Tårneby fra Åsbygda som studerer vareutvalget. 
I mange år fra nedpå 1960-tallet og ut i 1980-årene, handlet Trygve Martinsen med utrangert militærmateriell og ellers konkursbo og annet auksjonsgods. Han holdt til i et lite rom i uthuset med det som måtte være under tak, og ellers lå det mye rart ute også, både sommer og vinter.. Her var butikken åpen bestandig og det var ingen grense for hva en kunne finne av brukbare ting for en rimelig penge. Det kunne være skotøy, klær, skiutstyr, telt, pulker, møbler, oppbevaringsbokser av alle slag, skruer, spiker, verktøy og mye mer. Vinterstid var det temmelig kaldt i butikken, men da gikk handelen raskere, som han sjøl sa.
    Photo: Rønningsbakken, Oddmund / Domkirkeodden

Fra "butikken" til Trygve Martinsen på Furubakken på Tangen. Handelsmannen sjøl t. h og Odd Tårneby fra Åsbygda som studerer vareutvalget. I mange år fra nedpå 1960-tallet og ut ...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to