• "xx/07-1924" Nitriden. Skinnegang, internt transportsystem, for frakting av ferdigprodukter fra pakkeriet i ovnshuset til lagerbygninger ved kai. På "høybanen" mange traller med aluminium "ingots", kjøres ut til venstre, penses over og returnerer inn i lagerbygningene, for så å bli trukket opp til pakkeriet igjen på en annen trasé. Bygning for steking av elektrodekull til høyre. Lagerbygning for ferdigprodukter til venstre.
    Photo: Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN
    (Copyright)

"xx/07-1924" Nitriden. Skinnegang, internt transportsystem, for frakting av ferdigprodukter fra pakkeriet i ovnshuset til lagerbygninger ved kai. På "høybanen" mange traller med al...