• 01.00: oppstart av damprosjektet rundt 1960, brødrene Lysgård hadde ansvaret for å mate fisken fem ganger per dag (om oppbygging, fiskemat, tap, vannkvalitet, utsetting osv.) 07.25: klekking nord i Undliåsen. 08.10: om da Olav begynte å fiske. Fiske i Hanksjøen. 14.00: fiske i Undliåstjønna. 14.45: historien om den gangen far til Olav fikk en alvorlig stor fisk på over 3,6 kg, og andre fiskehistorier. 18.45: fiske i Langtjønna og andre fiskevann. 26.10: fiske i Storsandtjønna og andre fiskevann. 32.00: Tore og Bubekken. 32.20: fiskehistorier fra forskjellige fiskevann. 41.40: oppsynstjenesten, fra starten i 1975, trygdekort, bøter og utnytting av systemet. Flere fiskehistorier fra andre fiskevann. 57.10: ubehagelige opplevelser som oppsynsmann. 59.50: historie fra første isfisketuren
  • 01.00: oppstart av damprosjektet rundt 1960, brødrene Lysgård hadde ansvaret for å mate fisken fem ganger per dag (om oppbygging, fiskemat, tap, vannkvalitet, utsetting osv.) 07.25: klekking nord i Undliåsen. 08.10: om da Olav begynte å fiske. Fiske i Hanksjøen. 14.00: fiske i Undliåstjønna. 14.45: historien om den gangen far til Olav fikk en alvorlig stor fisk på over 3,6 kg, og andre fiskehistorier. 18.45: fiske i Langtjønna og andre fiskevann. 26.10: fiske i Storsandtjønna og andre fiskevann. 32.00: Tore og Bubekken. 32.20: fiskehistorier fra forskjellige fiskevann. 41.40: oppsynstjenesten, fra starten i 1975, trygdekort, bøter og utnytting av systemet. Flere fiskehistorier fra andre fiskevann. 57.10: ubehagelige opplevelser som oppsynsmann. 59.50: historie fra første isfisketuren
    Photo: Anno Musea i Nord-Østerdalen (Opphavsrett)

Intervju Olav Lysgård 2007

Created with Sketch. Add a comment or suggest edits
Created with Sketch. Add a comment or suggest edits

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

You have unsaved changes.

Are you sure you want to leave this page?

Share to