Photo: Bergens Sjøfartsmuseum

Bergens Sjøfartsmuseum: Basisutstilling 2. etg

Målsetningen med de faste utstillingene ved Bergens Sjøfartsmuseum er å gi et representativt bilde av Norges, og spesielt Bergens, sjøfartshistorie fra de eldste tider til i dag.

146 objects

Utstillingene består av en blanding av gjenstander, skipsmodeller, illustrasjoner, film og annet. Besøkende skal både få et generelt overblikk over hvordan Bergen har utviklet seg som sjøfartsby, men også kunne fordype seg i spesialiserte tema. Utstillingene i 2. etg dekker tema som dampskip, skips- og maskinbygging, tank- og linjefart, verdenskrigene og offshore.