dsb Brann- og redningsskolen, undervisning- og administrasjonsbygget

Brann- og redningsskolen ble opprinnelig etablert som Norges Brannskole i Oslo, og har hatt ansvaret for den nasjonale utdanningen av brann- og feiervesenet siden 1942. Skolen ble i 1993 relokalisert til Fjelldal i Tjeldsund kommune i Nordland.

For tiden pågår en omfattende utvidelse av både utdanningstilbudet og øvingsområdene. I tillegg til eksisterende fasiliteter på brannskolens område etableres en omfattende infrastruktur for øvelser, samt en ny landsdekkende fagskole for utdanning av brann- og redningspersonell i Norge. Det skal være plass til 240 fagskolestudenter samt 80 kurselever når den nye utdanningsinstitusjonen åpner dørene.

KORO er i gang med å utvikle flere verk til Brann- og redningsskolen. Kunsten inngår både i tilknytning til nytt undervisningsbygg og nyetablering av campusområde for studenter samt til eksisterende bygg som undergår rehabilitering.

Nærmere presentasjon av kunstprosjektene publiseres ved ferdigstillelse.

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Share to