• Strøskje brukes til å strø sukker på mat med, derav de gjennombrutte hullene i skjebladet.

Strøskje med rundt blad. Gjennombrutte kryss og sirkler i skjebladet. Smal legg som går over i et flatt endestykke. Endestykket er dekorert.
    Photo: Dalane Folkemuseum
  • Strøskje brukes til å strø sukker på mat med, derav de gjennombrutte hullene i skjebladet.

Strøskje med rundt blad. Gjennombrutte kryss og sirkler i skjebladet. Smal legg som går over i et flatt endestykke. Endestykket er dekorert.
    Photo: Dalane Folkemuseum
  • Strøskje brukes til å strø sukker på mat med, derav de gjennombrutte hullene i skjebladet.

Strøskje med rundt blad. Gjennombrutte kryss og sirkler i skjebladet. Smal legg som går over i et flatt endestykke. Endestykket er dekorert.
    Photo: Dalane Folkemuseum
  • Strøskje brukes til å strø sukker på mat med, derav de gjennombrutte hullene i skjebladet.

Strøskje med rundt blad. Gjennombrutte kryss og sirkler i skjebladet. Smal legg som går over i et flatt endestykke. Endestykket er dekorert.
    Photo: Dalane Folkemuseum
  • Strøskje brukes til å strø sukker på mat med, derav de gjennombrutte hullene i skjebladet.

Strøskje med rundt blad. Gjennombrutte kryss og sirkler i skjebladet. Smal legg som går over i et flatt endestykke. Endestykket er dekorert.
    Photo: Dalane Folkemuseum
  • Strøskje brukes til å strø sukker på mat med, derav de gjennombrutte hullene i skjebladet.

Strøskje med rundt blad. Gjennombrutte kryss og sirkler i skjebladet. Smal legg som går over i et flatt endestykke. Endestykket er dekorert.
    Photo: Dalane Folkemuseum

Skje

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to