• Dobbelspent vest med nedslagskrage og slag - nyrokkokko-snitt.+ Langt framovertrekte sidesaumar og skuldersaum (truleg for å utnytte stoffet). Bua og spissa i nedkant. Skrå lommestolpar. Merke etter spenne i ryggen. Saum midt i ryggen. Framkantar, slag, krage og lommestolpe kanta med brunt og svart band i silke og bomull.
8 kuvne knappar i metall, truleg messingblekk (har vore 10).
    Photo: Sunnfjord Museum
8 kuvne knappar i metall, truleg messingblekk (har vore 10).
    Photo: Sunnfjord Museum

Vest