Knivskaft. Alm og mørkere kastanje. Skaftet er skåret av smalt stykke tre, skåret i 45 graders vinkel med årene, og limt sammen to og to stykker i samme tresort, slik at det dannes et fiskebensmønster. Skaftet har fire (eller fem (utydelig på kortet) lyse felt i ask og fem mørke i kastanje.
Photo:
Gjertsen, Karl Ragnar
/
Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN
Knivskaft. Alm og mørkere kastanje. Skaftet er skåret av smalt stykke tre, skåret i 45 graders vinkel med årene, og limt sammen to og to stykker i samme tresort, slik at det dannes et fiskebensmønster. Skaftet har fire (eller fem (utydelig på kortet) lyse felt i ask og fem mørke i kastanje.
Photo:
Gjertsen, Karl Ragnar
/
Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN
Knivskaft. Alm og mørkere kastanje. Skaftet er skåret av smalt stykke tre, skåret i 45 graders vinkel med årene, og limt sammen to og to stykker i samme tresort, slik at det dannes et fiskebensmønster. Skaftet har fire (eller fem (utydelig på kortet) lyse felt i ask og fem mørke i kastanje.
Photo:
Gjertsen, Karl Ragnar
/
Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN