Bueformet kniv med to dreide håndtak. Brukt til å finhakke kjøtt, fisk, poteter, før kjøttkverna ble vanlig. Hakkekniven ble helst brukt å hakke med oppe i et trau, trolig derav bueformen.
Photo:
Romsdalsmuseet
Bueformet kniv med to dreide håndtak. Brukt til å finhakke kjøtt, fisk, poteter, før kjøttkverna ble vanlig. Hakkekniven ble helst brukt å hakke med oppe i et trau, trolig derav bueformen.
Photo:
Romsdalsmuseet
Bueformet kniv med to dreide håndtak. Brukt til å finhakke kjøtt, fisk, poteter, før kjøttkverna ble vanlig. Hakkekniven ble helst brukt å hakke med oppe i et trau, trolig derav bueformen.
Photo:
Romsdalsmuseet
Bueformet kniv med to dreide håndtak. Brukt til å finhakke kjøtt, fisk, poteter, før kjøttkverna ble vanlig. Hakkekniven ble helst brukt å hakke med oppe i et trau, trolig derav bueformen.
Photo:
Romsdalsmuseet
Bueformet kniv med to dreide håndtak. Brukt til å finhakke kjøtt, fisk, poteter, før kjøttkverna ble vanlig. Hakkekniven ble helst brukt å hakke med oppe i et trau, trolig derav bueformen.
Photo:
Romsdalsmuseet
Bueformet kniv med to dreide håndtak. Brukt til å finhakke kjøtt, fisk, poteter, før kjøttkverna ble vanlig. Hakkekniven ble helst brukt å hakke med oppe i et trau, trolig derav bueformen.
Photo:
Romsdalsmuseet