Kjøkkenkniv, altså en kniv som ble brukt til oppdeling av f. eks. grønnsaker, kjøtt og brød. Kniven er av stål, men har skaft av et hardt treslag. Kniven er 30,5 centimeter lang. Bladet er rett, 19 centimeter langt, og cirka 2,5 til 3 centimeter bredt og cirka 1,3 millimeter tjukt. Skafet er består av to tilnærmet rektangulære trestykker som er naglet (klinket) fast til knvbladets tange.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum
Kjøkkenkniv, altså en kniv som ble brukt til oppdeling av f. eks. grønnsaker, kjøtt og brød. Kniven er av stål, men har skaft av et hardt treslag. Kniven er 30,5 centimeter lang. Bladet er rett, 19 centimeter langt, og cirka 2,5 til 3 centimeter bredt og cirka 1,3 millimeter tjukt. Skafet er består av to tilnærmet rektangulære trestykker som er naglet (klinket) fast til knvbladets tange.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum
Kjøkkenkniv, altså en kniv som ble brukt til oppdeling av f. eks. grønnsaker, kjøtt og brød. Kniven er av stål, men har skaft av et hardt treslag. Kniven er 30,5 centimeter lang. Bladet er rett, 19 centimeter langt, og cirka 2,5 til 3 centimeter bredt og cirka 1,3 millimeter tjukt. Skafet er består av to tilnærmet rektangulære trestykker som er naglet (klinket) fast til knvbladets tange.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum
Kjøkkenkniv, altså en kniv som ble brukt til oppdeling av f. eks. grønnsaker, kjøtt og brød. Kniven er av stål, men har skaft av et hardt treslag. Kniven er 30,5 centimeter lang. Bladet er rett, 19 centimeter langt, og cirka 2,5 til 3 centimeter bredt og cirka 1,3 millimeter tjukt. Skafet er består av to tilnærmet rektangulære trestykker som er naglet (klinket) fast til knvbladets tange.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum
Kjøkkenkniv, altså en kniv som ble brukt til oppdeling av f. eks. grønnsaker, kjøtt og brød. Kniven er av stål, men har skaft av et hardt treslag. Kniven er 30,5 centimeter lang. Bladet er rett, 19 centimeter langt, og cirka 2,5 til 3 centimeter bredt og cirka 1,3 millimeter tjukt. Skafet er består av to tilnærmet rektangulære trestykker som er naglet (klinket) fast til knvbladets tange.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum
Kjøkkenkniv, altså en kniv som ble brukt til oppdeling av f. eks. grønnsaker, kjøtt og brød. Kniven er av stål, men har skaft av et hardt treslag. Kniven er 30,5 centimeter lang. Bladet er rett, 19 centimeter langt, og cirka 2,5 til 3 centimeter bredt og cirka 1,3 millimeter tjukt. Skafet er består av to tilnærmet rektangulære trestykker som er naglet (klinket) fast til knvbladets tange.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum