• Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
    Photo: Kystmuseet i Sør-Trøndelag
  • Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
    Photo: Kystmuseet i Sør-Trøndelag
  • Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
    Photo: Kystmuseet i Sør-Trøndelag
  • Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
    Photo: Kystmuseet i Sør-Trøndelag
  • Tresleiv.
Brukt til å ause opp mat fra kokekar eller serveringsboller.
Et hakk øverst på skaftet, kanskje for å holde ausa på plass i karet eller bollen
    Photo: Kystmuseet i Sør-Trøndelag

Tresleiv

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to