• Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus
  • Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus
  • Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus
  • Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus
  • Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus
  • Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus
  • Kokeren består av 3 deler:
a) Hoveddelen som består av sokkelplate med stativ til  strøminntaket  lokket. Varmeelementet ligger i lokket. Lokket er fastmontert, men hengslet. Stativet er punktsveiset til sokkelplaten.
b) kokekaret er rundt med litt kon form, og er smalest i bunnen. Diameter i bunnen er 20,9 cm og i 25 cm i toppen. Høyden er 8,7. 
c) Bukket metallplate som sttes ned i kokekaret og deler dette i tre. Det er altså et såkalt tredelt kokekar.
d) ledning
    Photo: Museene i Akershus

Kokeapparat

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to