• Ølen kyrkje under grunnlovsjubileet, 17. mai 1914. I forgrunnen er festkomiteen. Frå venstre: Ranveig Heggebø, Gunnar B. Heggen, Anna Ekrheim, Jørgen Nerål, Sesilie Ryen, Hanna Heggelund, Hans B. Løvdahl og Brita Eide.
    Photo: Ramsø, Ole Martin Jørgensen / Haugalandmuseet
    Photo: Ramsø, Ole Martin Jørgensen / Haugalandmuseet

Ølen kyrkje under grunnlovsjubileet, 17. mai 1914. I forgrunnen er festkomiteen. Frå venstre: Ranveig Heggebø, Gunnar B. Heggen, Anna Ekrheim, Jørgen Nerål, Sesilie Ryen, Hanna Heg...