• Vintermotiv med personer med ski mot skogsbakgrunn ca. 1895. Forreste dame er ukjent. Albert Antonsen Balke med ski på beina, sittende Emil Augustiniussen Balke, bak han Ole Rognstad, stående med ski ved armen Ole Olsen Balke, sittende med ski ved armen broren Augustinius Olsen Balke, Marie Antonsdtr. Balke med ski på beina, og Nikoline Andersdtr. Hanestad.
    Photo: Christensen, Nils Ludvig (N,L.) / Mjøsmuseet

Vintermotiv med personer med ski mot skogsbakgrunn ca. 1895. Forreste dame er ukjent. Albert Antonsen Balke med ski på beina, sittende Emil Augustiniussen Balke, bak han Ole Rognst...