• Album etter Postmester Rolf Albretsens (Brevik). Familiebilder relatert til ektefellens familie i Skien.
Lite info til bildene. Navn som er påskrevet i album er bl.a. frøken Hauen, Captein Raaum, frøken Thygesen, Frøberg, Mathilde Johannesen, fru baker Larsen, fru Keim, Marie Thorsen, Brødrene Lund, fru Tulin, Biskop Skaar, Carl Isaksen, Borchsenius.
    Photo: Telemark Museum

Album etter Postmester Rolf Albretsens (Brevik). Familiebilder relatert til ektefellens familie i Skien. Lite info til bildene. Navn som er påskrevet i album er bl.a. frøken Hauen,...