• Skjomnes. 28 - 29. Rones Ingebrigtsen. Husene er revet. Inga Marie Ingebrigtsen har bygd der. Nederst i 17 skimtes huset til Hedvik
Hedvig og Johan Enevoldsen - eier nå. Kåre Nilsen. Øverst i 17: Peder Gabrielsen, fjøsen i 18/19 er revet. Lille huset i 12: Ludvik Sedolfsen. Øverst i 12: Lars Larsen: Nå Nelly og Gjermund Jakobsen. 9 og 10 Mølla og sagbruket Laurits Larsen. Mølla og fjøset er revet. Eiendommen eies nå av dattersønnen Bjarne Karlsen. Huset i 11 øverst: John Kristiansen. Øverst i 9: Inga og Th Godvin, nå bor og eier Mary og Johan Kr. Larsen gården. 3 Leiros gården "Volden", eier nå Rensaa-familien. Fjøset i felt 1 er bygd av Jakob Ingebriktsen. Eier nå Geir Lindgård.
    Photo: Museum Nord
    Photo: Museum Nord

Skjomnes. 28 - 29. Rones Ingebrigtsen. Husene er revet. Inga Marie Ingebrigtsen har bygd der. Nederst i 17 skimtes huset til Hedvik Hedvig og Johan Enevoldsen - eier nå. Kåre Nil...