• Hergot
I huset på rute 12 bodde Arvid Danielsen med familie. Rute 20 viser huset til familien Hansen. Hytta i rute 23 tilhørte Ernst Markussen, og  hytta i rute 21 ble eid av Sortebekk?. Naustet på rute 32 ble eid av Alfred Hergot, og det lille inntill på høyre side, ble eid av undertegnedes far; Willy Schultz.

Erik Schultz    [2007-04-27 kl. 17:15 PM]

I huset på rute 12 bodde Arvid Danielsen med familie. Rute 20 viser huset til fam. Hansen. Hytta i rute 23 tilhørte Ernst Markussen, og jeg tror hytte i rute 21 ble eid av Sortebekk. Naustet på rute 32 ble eid av Alfred Hergot, og det lille inntill på høyre side, ble eid av Willy Schultz.
    Photo: Museum Nord
  • Hergot

Erik Schultz    [2007-04-27 kl. 17:15 PM]

Photo: Museum Nord