• MS Nadezhda Krupskaja ligger til kai i Molde...Bussene med registreringsnummer T-8606 og T-8608 tilhørte Kleive Auto, med karakteristiske farger, grønn under vinduene og gul overdel. Bak disse ser vi bakenden på to busser i mørkblå og gult. Dette var busser fra Aarø og Molde Auto eller Hjelset Auto.
    Photo: Jon Bjordal f.30.12.1908 d.12.02.1987 / Romsdalsmuseet

MS Nadezhda Krupskaja ligger til kai i Molde...Bussene med registreringsnummer T-8606 og T-8608 tilhørte Kleive Auto, med karakteristiske farger, grønn under vinduene og gul overde...

2 comments

  • Bussene med registreringsnummer T-8606 og T-8608 tilhørte Kleive Auto, med karakteristiske farger, grønn under vinduene og gul overdel. Bak disse ser vi bakenden på to busser i mørkblå og gult. Dette var busser fra Aarø og Molde Auto eller Hjelset Auto.

  • Skipet är ikke bulgariske VARNA, uten det sovjetiske NADEZJDA KRUPSKAJA, hjemmehavn Leningrad tillhörende rederiet Baltijskoje Morskoje Parochodstvo Leningrad, SSSR-flagg.

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to