• Citroën Kegresse beltebil på Breistølen. Prøveskilt på beltebilen, trolig A-16041. I bakgrunnen et gammelt seterhus.
Bilde 2) Helside i album "Snebrøyting og sneskjermer."
Se Nedlastinger lenger ned på siden.
Ref. til "Meddelelser fra Veidirektøren,  Nr. 3-1930. Beltebil over Hemsedalsfjell."Av avdelingsingeniør Thor Larsen, Veidirektørkontoret.
Ref. til "Meddelelser fra Veidirektøren," Nr. 9-1929. "Nye forsøk med beltebil på vinterføre," av avdelingsingeniør Thor Larsen. Veidirektørkontoret.
Ref. til artikkel i "Meddelelser fra Veidirektøren", Nr. 10- og Nr. 11-1931: "Snerydningen på våre veier vinteren 1930-1931".
    Photo: Ukjent / Norsk vegmuseum
Bilde 2) Helside i album "Snebrøyting og sneskjermer."
Se Nedlastinger lenger ned på siden.
    Photo: Ukjent / Norsk vegmuseum

Citroën Kegresse beltebil ved Breistølen 31 mai 1930