• Mahdi Hassan fra Norske Shell som åpnet industrikontoret på Løkkemyra i 1989, i samtale med basesjef Gunnar Backer i Vestbase. Industrikontoret kontaktet midtnorsk leverandørindustri for å skrive kontrakter med utbyggingen og drift av Draugen-feltet.
(info: Helge Hegerberg )  på Vestbase på Nordlandet i Kristiansund.  Bildet er fra avisa Tidens Krav sitt arkiv i tidsrommet 1970-1994. Nå i Nordmøre museums fotosamling.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

Mahdi Hassan fra Norske Shell som åpnet industrikontoret på Løkkemyra i 1989, i samtale med basesjef Gunnar Backer i Vestbase. Industrikontoret kontaktet midtnorsk leverandørindust...

1 comment