• Skjomnes. l rute 25 (nederst til venstre) kan være fjøsen til Harald Jensen i Håkvik
Rute 19: Huset tilhørte muligens Olav (Olaf?) Pedersen.   Felt 39 - Laurits Larsen-gården med mølla og sagbruk7 hjulmakererksted. I skogen nærmest felt 36, Herman Ingebriktsens skomakerverksted før krigen. Herman avsluttet yrkeskarrieren som kommunefunksjonær. i felt 28 sees fjøset til Simon Kristiansen. Boligen i skogen nedenfor, Jon Kristiansen hvite hus 28/29. Erling Knudsens hus 33. Den lille fjøsen i 25 tilhørte Inga og Th Godvin. I venstre hjørne av 25 sees Anton Olsens fjøs - Harald Jensen, nå solgt til Ravlo. 18 "Volden" Leirosgården, nå nytt hus, eier Rensasfamilien. 17 i bakgrunnen Clay Filler. 32 Bjerkelund, gnr 54, bnr 7, eier Johan Larsen - Lars Larsen, nå Nelly og Gjermund Jakobsen, side 51 i Bygda vår.
    Photo: Museum Nord
    Photo: Museum Nord

Skjomnes. l rute 25 (nederst til venstre) kan være fjøsen til Harald Jensen i Håkvik Rute 19: Huset tilhørte muligens Olav (Olaf?) Pedersen. Felt 39 - Laurits Larsen-gården med...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».