• Gatebilde fra Lena. I bakgrunnen Esso bensinstasjon. En lastebil står parkert ved bensinpumpene, en annen i gatekanten, mens en personbil er i fart ut av bildet og i motsatt retning.. Mai 1959.
    Photo: Røisli, Sigurd Bernhard / Mjøsmuseet

Gatebilde fra Lena. I bakgrunnen Esso bensinstasjon. En lastebil står parkert ved bensinpumpene, en annen i gatekanten, mens en personbil er i fart ut av bildet og i motsatt retnin...

1 comment

• Bilene fra venstre: Bedford A-serie 1953 (bare denne årsmodell hadde blanklist med parklykt på skjermen), amerikansk Ford 1951 (registreringsskiltet har sikkert undertekst leievogn, dvs. eier har løyve til ervervsmessig godstransport utenfor rute, iht. samferdselsloven av 1947) og Opel Kaptein (Kapitän) 1954-55 drosje.