• Tre bilder av noen mannfolk ved Esso benstinstasjonen på Lena februar 1958. Helt til høyre på alle tre bildene er muligens Torbrjørn Lundsten, drosjesjåfør fra Kraby, og til høyre for han muligens Paul Grindvoll.
Bilen i bakgrunnen er iflg. informant en drosjeregistrert De Soto årsm. 1951-53.
    Photo: Røisli, Sigurd Bernhard / Mjøsmuseet

Tre bilder av noen mannfolk ved Esso benstinstasjonen på Lena februar 1958. Helt til høyre på alle tre bildene er muligens Torbrjørn Lundsten, drosjesjåfør fra Kraby, og til høyre ...

1 comment

• Bilen er en drosjeregistrert De Soto årsmodell 1951-53.