• To gatebilder fra Lena sentrum september/oktober 1957. Det første viser to militære kjøretøy, en jeep og en lastevogn med kapell (ifølge informant en GMC), foran Esso-stasjonen, det andre lastebilen på veg opp Lenagata. Bildene er tatt gjennom vinduet i Lena Foto & Radio i "Raubua".
    Photo: Røisli, Sigurd Bernhard / Mjøsmuseet
    Photo: Røisli, Sigurd Bernhard / Mjøsmuseet

To gatebilder fra Lena sentrum september/oktober 1957. Det første viser to militære kjøretøy, en jeep og en lastevogn med kapell (ifølge informant en GMC), foran Esso-stasjonen, de...

1 comment

• Militær lastebil er en GMC.