• Gutt fra Kjøllefjord, 1940. Gutten styrer en åpen båt med en "Sabb motor C 5-9" iflg. vår informant.  Sabb type C 5-9 hk b ble markedsført under merkenavnet Sabb og var i produksjon i 38 år hos Damsgård Motorfabrikk. Det er pipa til motoren vi ser til venstre for gutten. I bakgrunnen skimtes de karakteristiske konturene av Finnkjerka.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Gutt fra Kjøllefjord, 1940. Gutten styrer en åpen båt med en "Sabb motor C 5-9" iflg. vår informant. Sabb type C 5-9 hk b ble markedsført under merkenavnet Sabb og var i produksjo...

1 comment

• Finnkirka og Store Finnkirka er forskjellige nes. Store Finnkirka er ikke synlig fra Kjøllefjord.