• Lasting av rester etter riving av ekspedisjonsbua på Esso på Lena april/mai 1954. Rivinga hadde nok sammenheng med modernisering. Tre bilder. Ingen av personene på bildene er identifisert. Lastebilen er ifølge informant en Fargo 1946/1947-modell.
    Photo: Røisli, Sigurd Bernhard / Mjøsmuseet

Lasting av rester etter riving av ekspedisjonsbua på Esso på Lena april/mai 1954. Rivinga hadde nok sammenheng med modernisering. Tre bilder. Ingen av personene på bildene er ident...

1 comment

• Lastebilen er en Fargo 1946-47.