• "Nordsund bru sett fra tunellen." Foto av gamle Nordsundbroen mellom Nordlandet og Gomalandet i Kristiansund. Bildet er fotografert fra Fotografier og karttegninger, fotografert eller samlet sammen av Arkitekt MNAL Kristian Sylthe (f. 18.06.1926) ved Kristiansund kommune i sitt virke som kommunearkitekt (senere næringssjef) samt som sekretær i Oljeutvalget fra begynnelsen tidlig 1970. Samlingen kan i hovedsak dateres mellom 1945 til 1980. Samlingen er gitt i gave av Kristiansund kommune. Fra Nordmøre museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

"Nordsund bru sett fra tunellen." Foto av gamle Nordsundbroen mellom Nordlandet og Gomalandet i Kristiansund. Bildet er fotografert fra Fotografier og karttegninger, fotografert el...