• Fra «portalen» i utstillingen «Ulvetider» på Norsk skogmuseum.  Fotografiet er tatt under åpningen av denne utstillingen, 26. april 2018.  Bildet viser to kvinner som studerer montasjer med fotografier og tekst som dreier seg om ulvens biologi.

På Norsk skogmuseums hjemmesider er «Ulvetider» omtalt slik:

«Utstillingen setter fokus på konflikter rundt ulv i Norge og hva som har ledet fram til situasjonen i dag. Du møter mennesker som lever i ulvesonen som forteller om sine opplevelser og du kan lære om dagens forvaltning, forskning og få kunnskap om ulven som art. 

Norsk skogmuseum ønsker å bidra til å forstå meningsmotstanderne bedre og vil selv være en arena der gode diskusjoner kan oppstå. Gjennom utstillingen ønsker vi å legge til rette for en konstruktiv utvikling av en fastlåst situasjon. Museet bygger på konfliktdempende metoder utviklet av Nansen Fredssenter. Hovedmålgruppen for utstillingen er ungdom i alderen 15–18 år, men vi ønsker å nå et bredt publikum og tror mange vil ha glede og nytte av å se utstillingen.

Utstillingen er blant annet støttet av Fritt ord, Miljødirektoratet og Anno - Museene i Hedmark.»
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Fra «portalen» i utstillingen «Ulvetider» på Norsk skogmuseum. Fotografiet er tatt under åpningen av denne utstillingen, 26. april 2018. Bildet viser to kvinner som studerer mont...

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to