• Midt på bildet ses en personbuss merket nr. 33 og Surnadal Billag. Dette var en Volvo 1953-modell. Bussene til Surnadal Billag var lakkert mørkrød og med gul overdel. Selskapet hadde den gangen ruter til Surnadal, både over Tingvoll-Ålvundfoss, og over Halsa. Noen ruter fortsatte videre til Trondheim. De gjennomgående rutene Trondheim-Surnadal-Tingvoll-Kristiansund gikk under navnet "Mørelinjen". (Info: Sveinung Berild).  - Foto fra Piren med fisketrappa med Rådhuset til venstre, Jonas Eriksen til høyre og bl.a. Bondeheimen i bakgrunnen oppe på høyden. Fiskebåt Weodd fra Bergen. Folk går landgangen ned mot sundbåtpontongen. Fra Nils Williams fotosarkiv. Fra Nordmøre museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre Museum

Midt på bildet ses en personbuss merket nr. 33 og Surnadal Billag. Dette var en Volvo 1953-modell. Bussene til Surnadal Billag var lakkert mørkrød og med gul overdel. Selskapet had...

1 comment