• Musikkkorps.1. rad fra v. Henning Andersen,.. Andreassen, Andreas Skog, Roald Clausen, Jakob Hammerheim, Alf B. Sørensen, Lukas Lukassen, Petter Hammarheim, Hans Tørrisen, Torfinn Skogsås, Arthur Baadstrand.   2. rekke fra venstre: Harald Nordgård, Egil Finnskog, Odd Borkvik, Aksel Johnsen, Åsmund Enge.
    Photo: Helgeland Museum
    Photo: Helgeland Museum

Musikkkorps.1. rad fra v. Henning Andersen,.. Andreassen, Andreas Skog, Roald Clausen, Jakob Hammerheim, Alf B. Sørensen, Lukas Lukassen, Petter Hammarheim, Hans Tørrisen, Torfinn ...