• Fryseriskipet M/S "Bemar" fra rederiet Marthinussen Fryseanlegg A/S. Europas best utstyrte fryseriskip. Bygget ved Haugesund Mek. Verk. A/S, Haugesund. Ved kai på H.M.V.
    Photo: Utne-Hanssen Sverre / Haugalandmuseet

2 comments

• This ship was renamed Renner - stranded in coast of Uruguay; cuaght in a storm on the 29th september 1969 with a shipment of fruit from Santos Brazil to Buenos Aires Argentina. Remains still there. Contact me for more information.

• please contact me for more information ,