• Fotoserie av fotograf Ole Zahl Mölö.  Finland, Nuorgam1968. Liten samisk gutt med stjernelue kaster en snøball. Ole Zahl Mölö, også kjent som Zahl Møller under hans tid i Vadsø – med kunstnernavnet OZAM – er født 8.juli i 1937, i Vadsø. Fotoarkivet har ca. 7500 negativer av Ole Zahl Mölös arbeider i sin samling. Bildematerialet inneholder motiv fra Vadsøs lokalmiljø og gjenspeiler hans hverdagsliv i byen og bymiljøet i vekst på 1960-70-tallet.
    Photo: Zahl Mölö, OIe / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Fotoserie av fotograf Ole Zahl Mölö. Finland, Nuorgam1968. Liten samisk gutt med stjernelue kaster en snøball. Ole Zahl Mölö, også kjent som Zahl Møller under hans tid i Vadsø – m...